Târguri de Crăciun în București!

Dacă nu știți pe unde să mergeți weekendul acesta să faceți o plimbare, puteți merge la câteva dintre târgurile de Crăciun din București.

În colaborare cu diferite organizaţii locale angajate în plan social, Ambasada Germaniei la Bucureşti organizează o nouă ediţie a Târgului tradiţional german de Craciun vineri, 13 decembrie 2013, între orele 16.00 şi 20.00, în parcarea Ambasadei. Sunteţi invitaţi cu plăcere să participaţi. Intrarea este liberă.

Image

Bucharest Christmas Market se desfășoare în Piața Universității și va fi deschis pentru vizitatori de pe 6 decembrie 2013 până pe 5 ianuarie 2014. Peste 2.6 milioane de beculețe, carusele, mâncare tradițională, voie bună și Moș Crăciun vă așteaptă în inima Bucureștiului. Programul este începând cu orele 11:00 până la 22:00.

Image

Sources: 1, 2,

Advertisements

About Pro Erudio

"Pro Erudio" School of English organizează cursuri de limbă engleză pentru copii de toate varstele si nivelurile de cunostinte, precum si cursuri de pregatire pentru examenele nationale (admitere clasa a V-a si a IX-a, Bacalaureat) si internationale (examene Cambridge, IELTS, TOEFL). Vă propunem cursuri antrenante de limba engleză în grupe formate din maxim 6 participanți pentru a eficientiza procesul de învățare. Cu sprijinul partenerilor nostri European Examinations Centre suntem centru de examinare pentru examenele Cambridge, iar prin parteneriatul cu Study Abroad Advising Centre sprijinim tinerii care doresc sa-si continue studiile in strainatate. Începând de anul acesta, vă oferim o gamă larga de cursuri in timpul saptamanii si chiar in weekend: cursuri de limba germana, cursuri de limba spaniola, cursuri de limba franceza, cursuri de dezvoltare personală prin teatru, cursuri de initiere in jocul de sah, ateliere de creatie etc. Pentru oferta completa de cursuri, va invitam sa vizitați site-ul nostru www.proerudio.ro.
This entry was posted in Events, Travel & leisure and tagged , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s