Cursuri de limba engleza (4-7 ani)

Cursul de limba engleza “Join Us in Englishland” se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 4 si 7 ani si este structurat pe 3 niveluri:

• Join Us in Englishland 1 (curs de limba engleza pentru copii de 4-5 ani)
• Join Us in Englishland 2 (curs de limba engleza pentru copii de 5-6 ani)
• Join Us in Englishland 3 (curs de limba engleza pentru copii de 6-7 ani)

Acest curs urmareste sa trezeasca interesul si placerea copiilor pentru invatarea limbii engleze si pune accent pe intelegerea mesajului audiat si dezvoltarea abilitatilor de comunicare verbala. Astfel, pentru aceasta grupa de varsta creionam urmatoarele obiective de atins pana la sfarsitul celor trei ani de curs:
• dezvoltarea placerii de a invata si interesului pentru limba engleza
• dezvoltarea capacitatii de a intelege mesajul audiat
• dezvoltarea capacitatii de a produce si reproduce mesaje verbale in limba engleza

De asemenea, stim ca dezvoltarea creativitatii este esentiala in formarea copilului, iar povestile fac parte din viata lui, asa ca respectam nevoile si interesele copiilor si predam limba engleza jucandu-ne. Copiii sunt incurajati sa intre in pielea personajelor indragite, sa reactioneze spontan non-verbal la mesaje audiate, sa imagineze scurte dialoguri cu ghidaj, sa ordoneze sau sa selecteze imagini pentru a forma o poveste, sa coloreze dupa dictare sau chiar sa descrie imagini. Astfel, la curs copiii nu vor invata doar cuvinte izolate, ci expresii, structuri, propozitii folosite in contexte rupte din situatii de viata reala sau imaginara, dar pornind de la universul lor imediat.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Iar ca povestea sa fie cat mai reala, vom folosi o varietate de materiale didactice:
• Marionete si papusi
• Forme cu magnet
• Carduri cu povesti
• Cartonase si imagini mari tematice
• Postere cu povesti in imagini
• CD-uri audio
• DVD-uri cu povesti si alte activitati adaptate varstei

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Si pentru ca stim ca fiecare copil este diferit, avem in cadrul fiecarui curs cate ceva pentru fiecare tip de inteligenta: poezii cu miscare si jocuri dinamice pentru copiii kinestezici, materiale video si imagini viu-colorate pentru cei vizuali, lucrul in echipa si interactiuni pentru cei interpersonali, cantece si ritmuri pentru cei muzicali, dezlegare de enigme si puzzle-uri pentru cei logico-matematici etc. In felul acesta, daca fiecare copil regaseste la curs tipul de activitate preferat, invatarea se face fara efort, indirect, iar copilul se simte valoros si valorizat, doua conditii esentiale pentru o dezvoltare armonioasa si o relatie buna cu cei din jur.

Iar fiindca limba engleza este o limba vie, prin care se transmit obiceiuri si traditii, vom sarbatori in stil englezesc toate sarbatorile specifice spatiului in care se vorbeste aceasta limba. Pentru a va face o idee mai exacta despre cum se intampla aceste lucruri, va invitam sa dati click aici.

Detalii organizatorice
Durata unui curs: 60 minute
Frecventa: doua cursuri/ saptamana
Pret: 20 lei/curs
Numar participanti: maxim 7 in grupa

Important!
• Abonamentul lunar se calculeaza prin inmultirea numarului maxim de cursuri din luna cu pretul pe curs.
• Taxa de curs se achita pana pe data de 5 a fiecarei luni pentru luna in curs la secretariatul scolii sau prin virament bancar.
• Toate materiale folosite in timpul cursului (mai putin manualele care se vor achita separat la inscriere) intra in taxa de curs.

Advertisements

About Pro Erudio

"Pro Erudio" School of English organizează cursuri de limbă engleză pentru copii de toate varstele si nivelurile de cunostinte, precum si cursuri de pregatire pentru examenele nationale (admitere clasa a V-a si a IX-a, Bacalaureat) si internationale (examene Cambridge, IELTS, TOEFL). Vă propunem cursuri antrenante de limba engleză în grupe formate din maxim 6 participanți pentru a eficientiza procesul de învățare. Cu sprijinul partenerilor nostri European Examinations Centre suntem centru de examinare pentru examenele Cambridge, iar prin parteneriatul cu Study Abroad Advising Centre sprijinim tinerii care doresc sa-si continue studiile in strainatate. Începând de anul acesta, vă oferim o gamă larga de cursuri in timpul saptamanii si chiar in weekend: cursuri de limba germana, cursuri de limba spaniola, cursuri de limba franceza, cursuri de dezvoltare personală prin teatru, cursuri de initiere in jocul de sah, ateliere de creatie etc. Pentru oferta completa de cursuri, va invitam sa vizitați site-ul nostru www.proerudio.ro.
This entry was posted in Courses, Educatie and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s