TABARA INTERNATIONALA DE LIMBA ENGLEZA LA CHELTENHAM – Marea Britanie (8 – 17 ani)

Tabara de limba engleza de la Cheltenham se adreseaza copiilor cu varsta cuprinsa intre 8 – 17 ani si se desfasoara in cadrul Colegiul Cheltenham Ladies, unul dintre cele mai prestigioase internate din Anglia.
Cheltenham Ladies College se afla in comitatul Gloucestershire. Cheltenham este unul din cele mai pitoresti orase din epoca Regenta. Zona Cotswolds in care este incadrat acest oras este recunoscuta pentru frumusetea naturala. Cheltenham are multe de oferit vizitatorilor sai, incepand cu arhitectura tipica epocii Regente, istoria impresionanta si festivaluri, pana la numeroasele piete in stil neo-clasic, gradini si magazine.
Campusul colegiului se afla la o distanta de doar 10 minute de mers pe jos de centrul orasului. Cheltenham este localizat la mica distanta de Stratford-upon-Avon, Bath, si Cotswolds, fiind ideal pentru studiul limbii engleze si explorarea acestor orase istorice.

PERIOADA DESFASURARE: 29 Iulie – 12 August 2015

TARIF: 1500 GBP/participant (doua saptamani)

TARIFUL INCLUDE
– Cazare in campus universitar, in camera single sau duble, cu baie la comun
– Pensiune completa (3 mese pe zi); pranz la pachet in timpul excursiilor
– 15 ore de limba de engleza pe saptamana, in clase internationale
– Test evaluare la inceputul cursului, manuale si materiale didactice
– Certificat atestat la terminarea cursului, scoala acreditata British Council
– Program de recreere si activitati sportive, dupa-amiaza si seara
– Doua excursii de o zi (de exemplu, la Londra, Oxford sau Bath)
– Doua excursii de o jumatate de zi (de exemplu, la Stratford-upon-Avon si Bristol), pentru un program de doua saptamani
– Supraveghere din partea personalului englez
– Intampinare si transfer aeroport – campus – aeroport
– Insotitor de grup, vorbitor de limba engleza, la un numar de minimum 10 participanti

TARIFUL NU INCLUDE
– Transport avion Bucuresti – Londra – Bucuresti
– Excursiile si activitatile sportive optionale
– Depozit daune si cheie (returnabil): 30 GBP/participant
– Declaratie notariala, solicitata de Politia de Frontiera, privind calatoria minorului in strainatate
– Asigurare de calatorie

CAZARE SI MESE
Elevii sunt cazati in camera single sau duble, cu bai la comun. Fiecare camera este dotata cu o chiuveta. In timpul liber, elevii se pot relaxa in camerele comune dotate cu televizoare.
Serviciile de catering sunt de cea mai buna calitate. Elevii primesc intotdeauna mese gustoase si sanatoase si au un meniu echilibrat. Toate mesele se iau la cantina scolii, cu exceptia zilelor de excursie cand pranzul se ia la pachet. Pentru tinerii cu un regim special pot fi pregatite meniuri alternative.

FACILITATI CAMPUS
Campusul dispune de:
– Un centru de arte modern
– Terenuri de sport
– Piscina semi olimpica
– Sala de teatru si disco
– Acces la Internet
– Lounge pentru liderii de grup

CURSURI
Cursuri generale de limba engleza: Programul de limba engleza este ideal pentru elevii care doresc sa studieze engleza si sa profite din plin de programul de activitati de dup-amiaza si de seara.
09:00-12:30, 5 zile pe saptamana: Acest curs include 15 ore de limba engleza. Se lucreaza cu un curriculum special la curs, punandu-se accentul pe vorbit, ascultat, citit si scris. Scopul urmarit este acela ca elevii sa capete mai multa incredere in a se exprima in limba engleza, intr-un timp cat mai scurt. Pe langa cele patru puncte principale pe care se insista, se lucreaza si alte aspecte precum dezvoltatea fluentei si acuratetii – pronuntie, gramatica, vocabular, idiomuri.

ACTIVITATI SI EXCURSII
Programul de doua saptamani al taberei de grup de limba engleza la Cheltenham cuprinde doua excursii de o zi (de exemplu, la Londra, Oxford sau Bath) si doua excursii de o jumatate de zi (de exemplu, la Stratford-upon-Avon, orasul nativ al lui William Shakespeare, sau Bristol).
Dupa-amiaza, elevii au posibilitatea de a practica o serie de activitati precum sporturi in aer liber sau in sali de sport, arts & crafts, teatru/muzica. Seara pot participa la seri de jocuri, disco, talent shows sau alte activitati de echipa.
Programul asigura necesarul de activitati si excursii, pentru ca elevii sa se simta stimulati atat la cursuri, cat si la in afara clasei. Unele cursuri de limba engleza sunt special organizate in vederea pregatirii studentilor pentru viitoarele excursii la care vor participa. Elevii invata despre locurile pe care le vor vizita pentru a profita din plin de excursiile la care participa.
Atractiile turistice pe care le viziteaza sunt cercetate si folosite in discutii stimulante pentru invatat. Cu toate acestea, invatatul nu are loc numai in salile de clasa. Elevii au sarcini pe care trebuie sa le duca la indeplinire in excursii, precum jocuri, chestionare, foi de lucru. In acest fel , excursiile nu sunt doar “o zi de plimbare”, ci si o metoda de invatare continua.

Pentru inscriere se achita un avans de 500 GBP din tariful taberei si 100 EUR din tariful biletului de avion (se zboara cu compania TAROM). Diferenta se achita cu 5 saptamani inainte de plecare. Termenul pentru plata avansului este 27 martie 2015.
cheltenham

About Pro Erudio

"Pro Erudio" School of English organizează cursuri de limbă engleză pentru copii de toate varstele si nivelurile de cunostinte, precum si cursuri de pregatire pentru examenele nationale (admitere clasa a V-a si a IX-a, Bacalaureat) si internationale (examene Cambridge, IELTS, TOEFL). Vă propunem cursuri antrenante de limba engleză în grupe formate din maxim 6 participanți pentru a eficientiza procesul de învățare. Cu sprijinul partenerilor nostri European Examinations Centre suntem centru de examinare pentru examenele Cambridge, iar prin parteneriatul cu Study Abroad Advising Centre sprijinim tinerii care doresc sa-si continue studiile in strainatate. Începând de anul acesta, vă oferim o gamă larga de cursuri in timpul saptamanii si chiar in weekend: cursuri de limba germana, cursuri de limba spaniola, cursuri de limba franceza, cursuri de dezvoltare personală prin teatru, cursuri de initiere in jocul de sah, ateliere de creatie etc. Pentru oferta completa de cursuri, va invitam sa vizitați site-ul nostru www.proerudio.ro.
This entry was posted in Courses, Educatie, Travel & leisure and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a comment