Un spectacol umanitar de teatru vindecator

Salutare! Ai intre 3 si 81 de ani? Cred ca avem cadoul ideal pentru tine. Cum ar fi sa simti ca ai ajutat cativa copii orfani fie doar printr-un gest sau poate si mai mult (depinde doar de tine)?

Despre ce este vorba?

Pe 20 Decembrie la ora 19:30, in preajma Craciunului, teatrul Daruiesc te invita la un spectacol de teatru caritabil – “Aventura Animalutelor vorbitoare”. Dar nu este doar atat, citeste pana la final, proiectul este mult mai vast si poti ajuta mult mai multi si pe viitor daca doresti.

Fie ca esti copil sau adult, acest spectacol-seminar interactiv si educativ iti va aduce mai aproape spiritul Craciunului.

Intrarea este pe baza de donatie, iar banii vor fi folositi pentru educatia emotionala a copiilor orfani.

Sunteti asteptati cu drag pe 20 Decembrie la ora 19:30 la sala Dalles (universitatea populara Ioan I. Dalles, Bd. N. Balcescu nr 18, zona Universitate, Bucuresti).

Acceseaza evenimentul de Facebook daca doresti sa participi, sa ajuti ca si voluntar sau chiar sa dai un share prietenilor!

Nu ezita sa îi contactezi daca doresti sa îi ajuti ca si voluntar, fie ajutandu-i la spectacolul din 20 decembrie ca amfitrion sau la evenimentele urmatoare organizate prin centrele de plasament. Poti sa îi ajuti si desenand, scriind, prin teatru, la cursurile pentru copii si multe multe altele.

Image

Advertisements

About Pro Erudio

"Pro Erudio" School of English organizează cursuri de limbă engleză pentru copii de toate varstele si nivelurile de cunostinte, precum si cursuri de pregatire pentru examenele nationale (admitere clasa a V-a si a IX-a, Bacalaureat) si internationale (examene Cambridge, IELTS, TOEFL). Vă propunem cursuri antrenante de limba engleză în grupe formate din maxim 6 participanți pentru a eficientiza procesul de învățare. Cu sprijinul partenerilor nostri European Examinations Centre suntem centru de examinare pentru examenele Cambridge, iar prin parteneriatul cu Study Abroad Advising Centre sprijinim tinerii care doresc sa-si continue studiile in strainatate. Începând de anul acesta, vă oferim o gamă larga de cursuri in timpul saptamanii si chiar in weekend: cursuri de limba germana, cursuri de limba spaniola, cursuri de limba franceza, cursuri de dezvoltare personală prin teatru, cursuri de initiere in jocul de sah, ateliere de creatie etc. Pentru oferta completa de cursuri, va invitam sa vizitați site-ul nostru www.proerudio.ro.
This entry was posted in Events and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s