Cursuri de vara de limba engleza “Did You Know?” (6-12 ani)

1) DID YOU KNOW? (6-9 ani)

Daca esti curios sa afli cat mai multe informatii despre modul in care lucrurile isi modifica culoarea, forma, pot pluti, se rotesc etc, atunci ai ajuns unde trebuie. Vino sa experimentam lucruri noi, sa intelegem ce inseamna stiinta si cum aceasta face parte din viata noastra de zi cu zi. Marii oameni de stiinta au fost de fapt niste copii curiosi. In aceasta vara, te invitam sa te alaturi echipei noastre de cercetatori si sa facem propriile descoperiri. Si pentru ca suntem foarte isteti, toate discutiile in laborator vor fi in limba engleza. Vara este distractiva in laboratorul Pro Erudio!

Detalii organizatorice

Nivel: incepator/elementar

Durata: 2 saptamani

Frecventa: zilnic, 90 minute

Varsta recomandata: 6-9 ani

Perioada: 3-14 august

Pret: 240 lei (Suportul de curs este inclus in pretul modulului.)

IMPORTANT!

Toate inscrierile efectuate pana pe 20 iunie beneficiaza de 10% reducere.

 2) DID YOU KNOW? (9-12 ani)

Esti curios din fire si pasionat de National Geographic, Discovery Channel, Viasat Explorer etc? Vrei sa afli cat mai multe despre lumea inconjuratoare: animale, locuri, obiceiuri, lumea antica etc, dar vrei si sa-ti imbogatesti cunostintele de limba engleza? Atunci ai gasit ceea ce-ti doreai: un curs care sa le imbine pe amandoua, adica sa afli toate aceste curiozitati prin intermediul limbii engleze folosita in toate modurile posibile: citit, ascultat, vizionat de documentare, vorbit si chiar scris.

 Detalii organizatorice:

Nivel: intermediar

Varsta recomandata: 9-12 ani

Durata: 2 saptamani

Frecventa: un curs de 2 ore zilnic (luni-vineri)

Perioada: 3-14 august

Pretul: 360 lei (Suportul de curs este inclus in pretul modulului.)

IMPORTANT!

Cursantii noi vor sustine un test inainte de plasarea in grupa. Grupele (maxim 6 participanti) vor fi formate tinand cont de varsta, nivel de cunostinte si disponibilitatea cursantilor din timpul verii.

Toate inscrierile efectuate pana pe 20 iunie beneficiaza de 10% reducere.

Advertisements

About Pro Erudio

"Pro Erudio" School of English organizează cursuri de limbă engleză pentru copii de toate varstele si nivelurile de cunostinte, precum si cursuri de pregatire pentru examenele nationale (admitere clasa a V-a si a IX-a, Bacalaureat) si internationale (examene Cambridge, IELTS, TOEFL). Vă propunem cursuri antrenante de limba engleză în grupe formate din maxim 6 participanți pentru a eficientiza procesul de învățare. Cu sprijinul partenerilor nostri European Examinations Centre suntem centru de examinare pentru examenele Cambridge, iar prin parteneriatul cu Study Abroad Advising Centre sprijinim tinerii care doresc sa-si continue studiile in strainatate. Începând de anul acesta, vă oferim o gamă larga de cursuri in timpul saptamanii si chiar in weekend: cursuri de limba germana, cursuri de limba spaniola, cursuri de limba franceza, cursuri de dezvoltare personală prin teatru, cursuri de initiere in jocul de sah, ateliere de creatie etc. Pentru oferta completa de cursuri, va invitam sa vizitați site-ul nostru www.proerudio.ro.
This entry was posted in Courses, Educatie and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s