Cursuri de vara de limba engleza “Be DRAMAtic!” (9-12 ani)

Esti GENEROS ca Robin Hood? PERSPICACE ca Sherlock Holmes? DESCURCARET ca Robinson Crusoe sau AMBITIOS ca Frankenstein? Atunci inscrie-te la cursurile de vara Be DRAMAtic si invata sa transpui textul in replici, apoi etaleaza-ti talentele actoricesti. Te vom initia in tainele dulcelui grai englezesc, iti vei exersa intonatia si dezvolta prezenta scenica. Mai mult, la sfarsitul cursului vei avea chiar ocazia sa dai o reprezentatie alaturi de intreaga trupa in fata unei camere ca sa te poata admira apoi toti cei dragi. Asa ca, vara aceasta distreaza-te si Be DRAMAtic!

 Detalii organizatorice

Nivel: elementar/intermediar

Varsta recomandata: 9-12 ani

Durata: 2 saptamani

Frecventa: un curs de 2 ore zilnic

Pret: 360 lei (Suportul de curs este inclus in pretul modulului.)

Nota: Perioada si orarul cursului vor fi anuntate dupa efectuarea inscrierii.

Cursantii noi vor sustine un test inainte de plasarea in grupa. Grupele (maxim 6 participanti) vor fi formate tinand cont de varsta, nivel de cunostinte si disponibilitatea cursantilor din timpul verii.

Toti copiii care urmeaza deja cursurile noastre beneficiaza de pretul preferential de 320 lei indiferent de momentul in care se hotarasc sa participe la curs.

 

Advertisements

About Pro Erudio

"Pro Erudio" School of English organizează cursuri de limbă engleză pentru copii de toate varstele si nivelurile de cunostinte, precum si cursuri de pregatire pentru examenele nationale (admitere clasa a V-a si a IX-a, Bacalaureat) si internationale (examene Cambridge, IELTS, TOEFL). Vă propunem cursuri antrenante de limba engleză în grupe formate din maxim 6 participanți pentru a eficientiza procesul de învățare. Cu sprijinul partenerilor nostri European Examinations Centre suntem centru de examinare pentru examenele Cambridge, iar prin parteneriatul cu Study Abroad Advising Centre sprijinim tinerii care doresc sa-si continue studiile in strainatate. Începând de anul acesta, vă oferim o gamă larga de cursuri in timpul saptamanii si chiar in weekend: cursuri de limba germana, cursuri de limba spaniola, cursuri de limba franceza, cursuri de dezvoltare personală prin teatru, cursuri de initiere in jocul de sah, ateliere de creatie etc. Pentru oferta completa de cursuri, va invitam sa vizitați site-ul nostru www.proerudio.ro.
This entry was posted in Uncategorized and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s