Curs de vara de limba spaniolă“Hola Spaniola!” (cu profesor vorbitor nativ)

Îți place limba spaniolă și știi că în societatea contemporană cunoașterea a cel puțin două limbi străine a devenit o necesitate? Atunci de ce să nu profiți de timpul liber din timpul verii și să urmezi un curs de vară de limbă spaniolă la Pro Erudio, fie că vrei să aprofundezi niște cunoștințe deja acumulate sau vrei sa vezi cum este…

Lumea avansează cu repeziciune, iar educația și, bineînțeles, metodele de învățare nu pot rămâne în urmă. Cu atât mai puțin cele referitoare la studiul limbilor străine, tot mai importante în orice curriculum vitae într-o societate tot mai globalizată.  De aceea, la Pro Erudio credem că importanți sunt copiii, necesitățile lor, iar profesorii sunt cei care trebuie să se adapteze la aceste noi realități.

Într-o lume în care imaginea, tehnologia, rețelele sociale și cultura audio-vizuală au o tot mai mare importanță, nici cursurile noastre de spaniolă nu por fi mai prejos. De aceea, folosim metode moderne de predare care să permită multiplicarea eficienței învățării, făcând ca elevii noștri să se simtă integrați în realitatea culturii spaniole și în centrul diverselor situații comunicative. În acest sens, pe lângă faptul că avem un profesor nativ, vom folosi toate mediile avute la dispoziție pentru a-l face pe cursant să se simtă ca și cum s-ar afla în centrul Madridului, într-un teatru din Barcelona, pe o plajă din Málaga, mâncând o paella într-un restaurant din Valencia (sau, de ce nu, susținând un interviu de angajare într-o multinațională spaniolă) – toate acum posibile prin intermediul înregistrărilor video sau audio ori chiar recreând situații și roluri care s-ar putea experimenta în orice loc din Spania. 

Desigur, toate cele de mai sus vor fi posibile fără a uita că orice limbă străină se învață corect prin asimilarea notiunilor de gramatică si vocabular si utilizarea lor în contexte autentice, adaptate vârstei și necesităților copiilor,  nivelului lor de cunoaștere și întelegere, dar și obiectivelor personale.   

Detalii organizatorice:

Durată: 2 săptămâni

Vârsta recomandată: 9 – 17 ani (se formeaza grupe in functie de varsta si cunostintele copiilor)

Nivel: începător/elementar/intermediar

Frecvență: o ședință de 2 ore zilnic (luni-vineri)

Prețul: 360 lei

Nota:

Perioada și orarul cursului vor fi anunțate după efectuarea înscrierii.

Cursanții noi vor susține un test înainte de plasarea în grupa. Grupele (maxim 6 participanți) vor fi formate ținând cont de vârstă, nivel de cunoștințe și disponibilitatea cursanților din timpul verii.

Toți copiii care urmează deja cursurile noastre beneficiază de prețul preferențial de 330 lei indiferent de momentul în care se hotărăsc să participe la curs.

Image

Advertisements

About Pro Erudio

"Pro Erudio" School of English organizează cursuri de limbă engleză pentru copii de toate varstele si nivelurile de cunostinte, precum si cursuri de pregatire pentru examenele nationale (admitere clasa a V-a si a IX-a, Bacalaureat) si internationale (examene Cambridge, IELTS, TOEFL). Vă propunem cursuri antrenante de limba engleză în grupe formate din maxim 6 participanți pentru a eficientiza procesul de învățare. Cu sprijinul partenerilor nostri European Examinations Centre suntem centru de examinare pentru examenele Cambridge, iar prin parteneriatul cu Study Abroad Advising Centre sprijinim tinerii care doresc sa-si continue studiile in strainatate. Începând de anul acesta, vă oferim o gamă larga de cursuri in timpul saptamanii si chiar in weekend: cursuri de limba germana, cursuri de limba spaniola, cursuri de limba franceza, cursuri de dezvoltare personală prin teatru, cursuri de initiere in jocul de sah, ateliere de creatie etc. Pentru oferta completa de cursuri, va invitam sa vizitați site-ul nostru www.proerudio.ro.
This entry was posted in Uncategorized and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s