Curs de vara “Puppet Theatre” (4-7 ani)

Încă de la vârsta de 3-4 ani copiii încep să inventeze dialoguri între păpuși, ursuleți de pluș, mășinuțe, trenuri si alte jucarii indiferent dacă un adult sau un alt copil este în preajmă sau nu. Astfel, toate personajele din povestea nou-creată sunt interpretate de același copilaș, iar el nu se plictisește să se joace in același fel minute în șir. Atunci de ce să nu profităm de această dorință a copilului de a interpreta roluri și atunci când învață o limbă străină? În timp ce se joacă cu marioneta copilul devine un alt personaj și chiar un copil timid se poate exprima fără inhibiții când vorbește marioneta, nu el însusi. În plus, în lumea papușilor totul devine posibil, iar folosirea cântecelor, poeziilor și a poveștilor stimulează creativitatea copiilor și puterea de a improviza, de a se descurca în situații neașteptate.

Un alt atu al acestei activități, adică punerea în scenă a unei mini scenete în limba engleză, este faptul că le oferă copiilor ocazia să coopereze în timp ce manevrează păpușile, să se ajute reciproc pentru a depăși blocajele inerente, sudând astfel grupul, creând sentimentul de apartenență si crescând stima de sine în clipa în care fiecare simte bucuria succesului.

Astfel, la fiecare curs ne vom juca de-a altceva și vom învața mereu ceva nou. Iată aici și scenetele pe care le vom parcurge de-a lungul celor două săptămâni petrecute împreună.

  1. Forest Tale: Freddy Learns to Count
  2. Fairy Tale: Jessica’s Birthday Present
  3. Forest Tale: The Big Pizza
  4. Fairy Tale: The Magic Book
  5. Forest Tale: Hide and Seek
  6. Fairy Tale: Jessica and the Princess
  7. Culture Play: The Queen’s Dog
  8. Culture Play: The Thief at Madame Tussaud’s

(Oxford Puppet Theatre, de Paul A Davies, Oxford University Press, 2009)

Ziua de vineri este rezervata bilantului si evaluarii tuturor activitatilor parcurse in acea saptamana, iar copiii vor avea ocazia sa aleaga ce sa reia.

Pe langa aceste scenete, la curs vom avea si activitati de dezvoltare a motricitatii fine (coloreaza, decupeaza, lipeste, traseaza, uneste etc), de antrenare a spiritului de observatie, a atentiei si a sensibilitatii la frumos. De asemenea, vom viziona secvente din filme de animatie celebre, vom invata cantece, poezii (celebrele “nursery rhymes”) si vom participa la jocuri si concursuri pe echipe (treasure hunts, lions and tigers, guess what etc) si individuale.

Detalii organizatorice

Nivel: incepator

Durata: 2 saptamani

Frecventa: zilnic, 90 minute, dupa ora 17.00

Varsta recomandata: 4-7 ani

Perioada: 6-17 iulie (in functie de solicitari, cursul se poate repeta si in alte perioade)

Numar participanti: maxim 6 copii in grupa

Pret: 240 lei (Suportul de curs este inclus în preț, iar modulul se achită în întregime la primul curs.)

Pentru inscrieri accesati http://proerudio.ro/inscriere-vara sau trimiteti un email la office@prorudio.ro.

Nota:

–          Toate înscrierile efectuate până pe 15 iunie beneficiază de 10% reducere.

–          Toți copiii care urmează deja cursurile noastre beneficiază de prețul preferențial de 220 lei.Image

Advertisements

About Pro Erudio

"Pro Erudio" School of English organizează cursuri de limbă engleză pentru copii de toate varstele si nivelurile de cunostinte, precum si cursuri de pregatire pentru examenele nationale (admitere clasa a V-a si a IX-a, Bacalaureat) si internationale (examene Cambridge, IELTS, TOEFL). Vă propunem cursuri antrenante de limba engleză în grupe formate din maxim 6 participanți pentru a eficientiza procesul de învățare. Cu sprijinul partenerilor nostri European Examinations Centre suntem centru de examinare pentru examenele Cambridge, iar prin parteneriatul cu Study Abroad Advising Centre sprijinim tinerii care doresc sa-si continue studiile in strainatate. Începând de anul acesta, vă oferim o gamă larga de cursuri in timpul saptamanii si chiar in weekend: cursuri de limba germana, cursuri de limba spaniola, cursuri de limba franceza, cursuri de dezvoltare personală prin teatru, cursuri de initiere in jocul de sah, ateliere de creatie etc. Pentru oferta completa de cursuri, va invitam sa vizitați site-ul nostru www.proerudio.ro.
This entry was posted in Courses, Educatie and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s