Curs de vara de limba engleza “Dig into reading!” (9-13 ani)

Image

Este vară și ai foarte mult timp liber? Petreci prea mult timp pe Facebook și jucând jocuri pe calculator, iar singurele lucruri pe care le citești sunt mesajele pe telefon și afișele publicitare? Atunci este timpul să “dig into reading!”, adică să descoperi o nouă pasiune: cititul! Vino la cursul nostru și vei descoperi cât este de pasionant să citești. În plus, nu lăsa ca cele trei luni de vară să șteargă din cunoștințele de limbă engleză acumulate cu atât efort în timpul anului școlar și obișnuiește-te să citești în engleză. Vom analiza, vom interpreta mesajul din diferite perspective, vom rescrie finalul, ne vom imagina că suntem diferite personaje, iar totul se va continua cu o invitație la lectură în orele de după curs ;).

 Detalii organizatorice

 Nivel: elementar/intermediar

Vârsta recomandată: 9-13 ani

Durată: 2 săptămâni

Frecvență: o ședință de 2 ore zilnic (luni-vineri)

Prețul: 360 lei (Suportul de curs este inclus în preț, iar plata modulului se face înainte de primul curs.)

Perioada: 6 iulie – 17 iulie ( În funcție de solicitari, cursul se poate repeta.)

Nota: 
Cursanții noi vor susține un test înainte de plasarea în grupa. Grupele (maxim 6 participanți) vor fi formate ținând cont de vârstă și nivel de cunoștințe.
Toate înscrierile efectuate până pe 15 iunie beneficiază de 10% reducere.
Toți copiii care urmează deja cursurile noastre beneficiază de prețul preferențial de 330 lei, indiferent de momentul în care se hotărăsc să participe la curs.

Advertisements

About Pro Erudio

"Pro Erudio" School of English organizează cursuri de limbă engleză pentru copii de toate varstele si nivelurile de cunostinte, precum si cursuri de pregatire pentru examenele nationale (admitere clasa a V-a si a IX-a, Bacalaureat) si internationale (examene Cambridge, IELTS, TOEFL). Vă propunem cursuri antrenante de limba engleză în grupe formate din maxim 6 participanți pentru a eficientiza procesul de învățare. Cu sprijinul partenerilor nostri European Examinations Centre suntem centru de examinare pentru examenele Cambridge, iar prin parteneriatul cu Study Abroad Advising Centre sprijinim tinerii care doresc sa-si continue studiile in strainatate. Începând de anul acesta, vă oferim o gamă larga de cursuri in timpul saptamanii si chiar in weekend: cursuri de limba germana, cursuri de limba spaniola, cursuri de limba franceza, cursuri de dezvoltare personală prin teatru, cursuri de initiere in jocul de sah, ateliere de creatie etc. Pentru oferta completa de cursuri, va invitam sa vizitați site-ul nostru www.proerudio.ro.
This entry was posted in Uncategorized and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s