Curs de limba germana Wieso nicht?

ImageInvatarea unei limbi straine de la o varsta frageda reprezinta un avantaj nu doar fiindca copilul mic are o deschidere deosebita catre a invata, lucru care nu se va repeta in niciun alt moment al vietii lui la aceleasi cote, dar ii si ofera perspective noi de intelegere a celor din jur, de socializare intr-un mediu educational. Prin joc si verbalizarea jocului, copilul isi dezvolta imaginatia si cunostintele despre lumea inconjuratoare, invata sa se exprime, sa isi concentreze atentia, sa respecte reguli si sa isi educe rabdarea.

Cursul de limba germana pentru incepatori (A1 conform Cadrului Comun European pentru Limbi Starine) Wieso nicht? este o provocare atat pentru copii, cat si pentru parintii care cred ca limba germana este o limba inabordabil de grea. Invatand prin joc, vom dovedi tuturor nu doar ca germana se poate invata de la 5 ani, ci si ca ea se poate preda intr-un mod atractiv, cu jetoane, marionete, miscare, povesti in imagini, suport audio si video astfel incat copiii sa astepte cu nerabdare urmatorul curs.

Cursul pentru incepatori este structurat pe trei grupe de varsta:

Wieso nicht? 1 – pentru copii de 4-7 ani (metoda de predare se bazeaza pe insusirea notiunilor prin auditie si repetitie, prin concursuri si jocuri, pornind de la elemente si activitati familiare si placute copiilor – povesti, viata de zi cu zi etc)

Wieso nicht? 2 – pentru copii de 8-10 ani (metoda de predare se bazeaza pe antrenarea tuturor abilitatilor – scris, citit, intelegerea mesajului audiat, dar si exprimarea verbal – intr-un mod atractiv si adaptat intereselor varstei)

Wieso nicht? 3 –  pentru copii intre 11-14 ani (metoda de predare se bazeaza pe antrenarea tuturor abilitatilor – scris, citit, intelegerea mesajului audiat, dar si exprimarea verbal – intr-un mod atractiv si adaptat intereselor varstei )

 Cursul de limba germana vizeaza :

-dezvoltarea achizitiilor lingvistice si incurajarea folosirii limbii germane pentru exprimarea in situatii variate de comunicare

-familiarizarea cu o abordare practica a aspectelor vietii prin joc si cantec

-dezvoltarea capacitatii de exprimare orala

-dezvoltarea  capacitatii de receptare a mesajului scris/audiat

In cadrul cursului de limba germana se vor aborda urmatoarele teme: viata copilului (nume, varsta, insusiri fizice si morale, partile corpului, imbracaminte, jucarii etc), familie (membrii familiei, ocupatii, sarbatori in familie), casa (incaperi, mobile), scoala, animale, activitati zilnice si de recreere.

Detalii organizatorice:

Pentru nivelul Wieso nicht? 1 un curs dureaza 60 de minute si se tine o data pe saptamana.

Pentru nivelul Wieso nicht? 2 un curs dureaza 90 de minute si se tine o data pe saptamana.

Pentru nivelul Wieso nicht? 3 un curs dureaza 120 de minute si se tine o data pe saptamana.

Pretul unei ore de curs in grupe de maxim 6 participanti este de 25 lei indiferent de nivel.

Plata cursului se face la inceputul fiecarei luni la secretariatul “Pro Erudio” School of English sau prin virament bancar, prin inmultirea numarului maxim de ore din luna cu pretul/ora.

Important! Pretul cursului include fisele de lucru, dar nu si manualele.

Pentru inscrieri, va rugam sa accesati urmatorul link http://proerudio.ro/inscriere-weekend.php .

Advertisements

About Pro Erudio

"Pro Erudio" School of English organizează cursuri de limbă engleză pentru copii de toate varstele si nivelurile de cunostinte, precum si cursuri de pregatire pentru examenele nationale (admitere clasa a V-a si a IX-a, Bacalaureat) si internationale (examene Cambridge, IELTS, TOEFL). Vă propunem cursuri antrenante de limba engleză în grupe formate din maxim 6 participanți pentru a eficientiza procesul de învățare. Cu sprijinul partenerilor nostri European Examinations Centre suntem centru de examinare pentru examenele Cambridge, iar prin parteneriatul cu Study Abroad Advising Centre sprijinim tinerii care doresc sa-si continue studiile in strainatate. Începând de anul acesta, vă oferim o gamă larga de cursuri in timpul saptamanii si chiar in weekend: cursuri de limba germana, cursuri de limba spaniola, cursuri de limba franceza, cursuri de dezvoltare personală prin teatru, cursuri de initiere in jocul de sah, ateliere de creatie etc. Pentru oferta completa de cursuri, va invitam sa vizitați site-ul nostru www.proerudio.ro.
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s