Vacanta educationala in Marea Britanie – Suna tentant?

Image

Aprofundarea limbii engleze – unde, daca nu in Marea Britanie, locul unde este vorbita nativ? Spune adio orelor cu tipar romanesc si exploreaza metodele britanice recunoscute prin excelenta. Cursurile sunt stimulante si variate, profesorii, folosind tehnici moderne de predare, pun accent pe comunicare si fluenta. Programa este creata pentru a facilita comunicarea, se axeaza pe abilitatile de vorbire si ascultare ale participantilor, proiecte de grup, strans legata de programul de activitati.

Schimbul inter-cultural si mediul multinational – Timp de 2 saptamani te vei familiariza cu stilul britanic, locuind in cladiri si campus tipic britanice, experimentand gastronomia britanica, manierele, mentalitatea, educatia si “last but not least”, English weather. Pe parcurusl taberei vei lega prietenii cu tineri din lumea intreaga: francezi, germani, spanioli, italieni, turci, greci, rusi, polonezi, croati, chinezi, vietnamezi, japonezi, sud-africani, brazilieni, argentinieni, etc, reusind sa cunosti putin din diversitatea culturala, exersand astfel limba engleza, dar cine stie ? punand si bazele pentru o noua limba straina,.

Vizite turistice & culturale – Excursiile fac parte din programul de invatare a unei  limbi straina. Vei avea ocazia sa participi la diverse vizite, atat de 1 zi intreaga, cat si de jumatate de zi, in locuri apropiate ca distanta de Edinburgh.  Puteti vizita celebrul oras Glasgow, faimosul castel Stirling sau unul din lacurile tipice pentru peisajul scotian: Loch Lomond.

Distractie, distractie, distractie! –  “De ce trebuie sa plecam acasa?” – se regasea pe buzele multor participanti. Vizitele, activitatile sportive, culturale, distractive: disco, karaoke, seara talentelor, seara internationala, jocurile in echipa, au entuziasmat participantii si le-au oferit momente unice, majoritatea revenind an de an. Te asteptam !

Prezentare tabara

Edinburgh, capitala Scotiei, este unul din cele mai frumoase si palpitante orase ale lumii. Supranumit “Atena Nordului”, este un loc ideal pentru studenti, combinand arhitectura impresionanta si o istorie bogata cu atmosfera cosmopolita conferita de numeroasele galerii, biblioteci, teatre, muzee, cinematografe, magazine si pub-uri, precum si de celebrele festivaluri care au loc aici.
Fettes College este un colegu impunator, infiintat in anul 1815 si situat la doar 15 minute distanta de centrul orasului, intr-o zona verde. Colegiul, cu o arhitectura traditionala, are o suprafata de aprox. 37 ha si ofera facilitati precum: teren de tennis si baschet, sala de sport, sali de clasa moderne, boarding houses cu camere single, duble, triple sau mai multe paturi, cu spatii comune cu TV etc. Printre absolventii celebri ai colegiului se numara Tony Blair, fostul prim ministru al Marii Britanii!
www.fettes.com

Tara: Marea Britanie (Scotia)

Locatia: Fettes College, Edinburgh

Varsta participantilor: 10 -17 ani

Perioada: 27 iulie – 09 august

Durata: 14 zile

Tarif: 1550 GBP

Tariful NU include transportul cu avionul Bucuresti – Edinburgh – Bucuresti

Programul de vara pentru tabara de limba engleza include:

 •  Test de evaluare initiala, in vederea repartizarii pe grupe de studiu
 •  La sosire informatii si orientare
 •  Cursuri de limba engleza: saptamanal 20 lectii (15 ore) de limba engleza acreditate British Council, in clase multinationale de maxim 15 student
 • Material didactic disponibil pe perioada cursului
 •  Raport de evaluare si certificat de absolvire curs acreditat British Council
 • Cazare in campusul Colegiului Fettes, in camere single, duble sau cu mai multe paturi, cu baie comuna
 • Trei mese pe zi in cantina colegiului (pranz la pachet in timpul excursiilor de o zi intreaga)
 • Program complex de activitati de dupa amiaza (conceperea ziarului scolii, film making, fotografie, drama workshop, art workshop, science workshop, arts & crafts, diverse sporturi) si de seara: Scottish Quiz Night, Capture the Flag, disco/party, fashion show, Ceilidh (dans traditional galez), art show etc.
 • Doua vizite de o jumatate de zi in Edinburgh (ex. Edinburgh Castle, Camera Obscura, National Museum of Scotland etc)
 • Doua vizite de seara in Edinburgh (ex. High Street & Grassmarket, Holyrood  & Cannongate etc)
 • Doua excursii de o zi intreaga (ex. St. Andrews, Glamis Castle, Loch Leven, Stirling Castle, Glasgow, Loch Lomond etc)
 • Sansa de a explora cultura britanica intr-un mediu international
 • Asigurare complexa de calatorie din Romania
 • Supraveghere si asistenta in caz de urgenta
 • Intampinare si transfer de la si la aeroport Edinburgh
 • Insotitor de grup de la “Pro Erudio” School of English

1012204_638610662816926_640669348_n

Descriere generala

ORASUL Edinburgh este capitala Scotiei si unul din cele mai pitoresti orase din lume. Situat pe cateva dealuri ce reprezinta fosti vulcani, este dominat de faimosul castel care ofera privelisti spectaculoase asupra orasului (terasele georgiene, Princess Street si gradinile de vizavi). Zona Royal Mile se intinde de la castel pana la Palatul Holyrood House si este un amestec de magazine, pub-uri si atractii turistice. In luna august a fiecarui an, orasul este invadat de turistii ce vin special pentru faimosul festival.

COLEGIUL Tabara de vara de limba engleza se organizeaza in cadrul Fettes College: un colegiu fondat in 1870 din dorinta lui Sir William Fettes. Este o cladire magnifica, inconjurata de verdeata, situata la doar 20 de minute de centrul orasului Edinburgh. In cadrul colegiului exista facilitati excelente care includ: cladirile de cazare, salile de clasa, capela, terenuri de baschet si tenis, o sala de sport si terenuri de fotbal sau alte jocuri in aer liber.

CAZAREA Cazarea se face in campusul colegiului Fettes, in boarding houses, in camere cu unul sau mai multe paturi, cu baie comuna. Camerele sunt utilate – mobilier nou, iar in cladirile de cazare exista supraveghere 24h/24.
In fiecare an se renoveaza cate un boarding house.

MESELE Programul taberei de limba engleza include pensiune completa; astfel, toate mesele se vor lua in cantina colegiului. Micul dejun este continental (de luni pana sambata) si englezesc (duminica), pranzul si cina sunt gatite, iar in excursiile de o zi intreaga se ofera pranzul la pachet.

INFORMATII PRACTICE Adresa colegiului este: Fettes College, East Fettes Avenue, Edinburgh EH4 1QZ, Marea Britanie. Studentii isi pot spala hainele la spalatoria special amenajata. Spatiile comune sunt curatate zilnic; iar camerele sunt curatate si asternuturile schimbate o data pe saptamana. Nu sunt puse la dispozitia studentilor prosoape, asa ca acestia ar trebui sa isi aduca propriile prosoape. Daunele provocate trebuie platite de studenti. Camerele sunt verificate la primire si la predare, iar la sosire studentii vor achita o garantie de £50, care le va fi returnata la plecare in cazul in care nu au fost produse daune. Cheile sunt foarte importante, iar pierderea lor se traduce printr-o amenda. Daca sunt produse daune spatiilor comune, toti studentii care impart acea zona comuna vor fi nevoiti sa plateasca daunele. Daca un student este bolnav sau se simte rau, personalul taberei de vara il va ajuta pe acesta cu programarea la doctor; este foarte putin probabil ca doctorul sa vina personal in campus pentru consultatii, iar orice vizita medicala va trebui achitata de student.

Cursurile de limba engleza

Organizatorii taberei se lauda cu un standard ridicat in ceea ce priveste atat profesorii (vorbitori nativi de limba engleza), cat si programa de studiu al limbii engleze. In prima zi de cursuri studentii vor da un test initial de evaluare a cunostintelor de limba engleza, atat scris cat si oral, in functie de care vor fi plasati in grupa corespunzatoare nivelului. Grupele sunt alcatuite din maxim 15 studenti internationali, iar programa de studiu este alcatuita special pentru un curs de limba straina de durata mica. Studentii vor fi incurajati sa isi imbunatateasca cunostintele de limba engleza prin vorbirea acesteia in diferite situatii si contexte. Orele de limba engleza se vor desfasura dimineata, timp de 3h si 30 min in fiecare zi (inclusiv pauza). La sfarsitul taberei participantii vor primi un certificat de absolvire si o scurta evaluare a progresului din partea profesorului. De asemenea, vorbirea limbii engleze este incurajata si in afara orelor de curs: activitatile si excursiile din program sunt selectate astfel incat sa implice studentii in conversatii de-a lungul intregii zile, de dimineata la micul dejun pana seara inainte de culcare.

Programul zilnic de activitati incluse

Tabara de limba engleza include un program complet de activitati. Mai jos sunt cateva exemple de activitati oferite: Fotbal, baschet, volei, badminton, tenis, dans & aerobic etc, Scottish Night, Film Night, Disco, Treasure Hunt, Karaoke, Quiz Night, Talent Show etc;

Excursiile si vizitele incluse

In programul taberei de 2 saptamani sunt incluse 2 excursii de o jumatate de zi si 2 excursii de o zi intreaga:

 • excursii de o jumatate de zi (in Edinburgh)
 • excursii de o zi intreaga ( Glasgow, St. Andrews & Loch Leven etc)

Activitatile si excursiile optionale

In plus fata de activitatile si excursiile incluse in programul taberei de limba engleza, sunt disponibile si unele activitai si vizite optionale, pentru care se plateste la fata locului.

Excursiile mentionate sunt doar exemple, programul urmand a se stabili inainte de plecare.

Advertisements

About Pro Erudio

"Pro Erudio" School of English organizează cursuri de limbă engleză pentru copii de toate varstele si nivelurile de cunostinte, precum si cursuri de pregatire pentru examenele nationale (admitere clasa a V-a si a IX-a, Bacalaureat) si internationale (examene Cambridge, IELTS, TOEFL). Vă propunem cursuri antrenante de limba engleză în grupe formate din maxim 6 participanți pentru a eficientiza procesul de învățare. Cu sprijinul partenerilor nostri European Examinations Centre suntem centru de examinare pentru examenele Cambridge, iar prin parteneriatul cu Study Abroad Advising Centre sprijinim tinerii care doresc sa-si continue studiile in strainatate. Începând de anul acesta, vă oferim o gamă larga de cursuri in timpul saptamanii si chiar in weekend: cursuri de limba germana, cursuri de limba spaniola, cursuri de limba franceza, cursuri de dezvoltare personală prin teatru, cursuri de initiere in jocul de sah, ateliere de creatie etc. Pentru oferta completa de cursuri, va invitam sa vizitați site-ul nostru www.proerudio.ro.
This entry was posted in Educatie, Travel & leisure and tagged , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s