10 MOTIVE PENTRU A INVATA LIMBA SPANIOLA

curs spaniola

Deşi probabil că sunt mult mai multe (multe personale, deci greu de sistematizat intr-o lista), am dori să vă prezentăm mai jos 10 motive pentru a învăţa spaniola cu noi:

 În primul rând, sunt motivele legate de cifre:

 1. Spaniola este a doua cea mai vorbită limbă din lume ca limbă maternă, după chineza mandarin. Peste 350 de milioane de persoane vorbesc spaniola încă din copilărie, ca prima limbă.

 2. Teritoriul pe care se vorbeşte această limbă este enorm. Nu cuprinde doar Spania, ci şi America Latină şi sudul Statelor Unite ale Americii, Guineea Ecuatorială şi o parte din Filipine. Actualmente, 500 de milioane de persoane vorbesc această limbă care este oficială în 21 de ţări, ca primă sau a doua limbă.

 3. Spaniola este a doua cea mai studiată limbă, după engleză. De asemenea, este a doua limbă academică din lume şi a doua limbă în care se publică cele mai multe cărţi, ziare sau pagini web. În plus, spaniola este a treia cea mai folosită limbă pe internet, după engleză şi chineza mandarin. Cu alte cuvinte, este o limbă potrivită pentru a comunica în lumea virtuală.

 4. Spaniola este una dintre limbile oficiale ale ONU, UNESCO, UE, dar şi a altor instituţii internaţionale (FMI, UNICEF, NATO, FAO, etc…).

 5. Spaniola este o limbă uşor de învăţat, cu un vocabular de bază latin şi multă influenţă din limba engleză, cu puţine dificultăţi fonetice, pentru că se citeşte cum se scrie, şi cu o gramatică complexă, dar bine structurată.

 În al doilea rând, pentru avantajele personale pe care le presupune învaţarea limbii spaniole:

 6. În călătorii: vorbind spaniola vei putea vizita toate cele cinci continente. Dacă, pe lângă asta, mai ştii şi engleză, lumea va fi la picioarele tale.

 7. Pentru a munci şi pentru a face afaceri: precum am văzut, dacă scrii în CV-ul tău că ştii spaniolă, vor creşte exponenţial şansele de a-ţi găsi un loc de muncă bun, în special într-o multinaţională. În plus, afacerea ta s-ar putea dezvolta în mult mai multe sectoare şi într-un număr mare de ţări de pe mapamond. 

 8. Pentru a citi: limba paniola este a doua cea mai editată limbă în actualitate. Afacerea cu cărţi în spaniolă se află pe locul doi ca şi nivel de rentabilitate, după ediţiile în engleză. Aceeaşi poziţie, a doua, o ocupă spaniola şi în cazul ziarelor sau al paginilor web.

 9. Pentru distracţie: Spaniola este o limbă uşoară, distractivă, atât de învăţat, cât şi de experimentat. Spaniola are structură identică cu popoarele latine care o vorbesc, fiind plină de pasiune şi de bucurie.

 10. Pentru a iubi: spaniola nu este numai limba telenovelelor, ci şi un vehicul excepţional pentru iubire, pasiune, tandreţe, inimă şi senzualitate. Poezia şi muzica spaniolă se remarcă prin căldura şi blândeţea ei, această limbă fiind, fără discuţie, cea mai potrivită pentru a spune cuvinte frumoase.

 În definitiv, la Pro Erudio vei putea învăţa spaniola cu profesori nativi într-un mod distractiv, eficace, profesionist şi centrat pe succesul tau, fără a se scăpa o clipă din vedere nevoile si interesele personale. Dacă înveţi limba spaniolă, viaţa ta se va schimba in bine.

Advertisements

About Pro Erudio

"Pro Erudio" School of English organizează cursuri de limbă engleză pentru copii de toate varstele si nivelurile de cunostinte, precum si cursuri de pregatire pentru examenele nationale (admitere clasa a V-a si a IX-a, Bacalaureat) si internationale (examene Cambridge, IELTS, TOEFL). Vă propunem cursuri antrenante de limba engleză în grupe formate din maxim 6 participanți pentru a eficientiza procesul de învățare. Cu sprijinul partenerilor nostri European Examinations Centre suntem centru de examinare pentru examenele Cambridge, iar prin parteneriatul cu Study Abroad Advising Centre sprijinim tinerii care doresc sa-si continue studiile in strainatate. Începând de anul acesta, vă oferim o gamă larga de cursuri in timpul saptamanii si chiar in weekend: cursuri de limba germana, cursuri de limba spaniola, cursuri de limba franceza, cursuri de dezvoltare personală prin teatru, cursuri de initiere in jocul de sah, ateliere de creatie etc. Pentru oferta completa de cursuri, va invitam sa vizitați site-ul nostru www.proerudio.ro.
This entry was posted in Courses and tagged , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.