Join Us for English!

Cursul de limba engleza ”Join Us for English” se adreseaza copiilor cu varste cuprinse între 8 si 11 ani, cu alte cuvinte clasele II-IV si este structurat pe 3 niveluri:

Join Us for English 1 (pentru copii de 8-9 ani, clasa a II-a)
Join Us for English 2 (pentru copii de 9-10 ani, clasa a III-a)
Join Us for English 3 (pentru copii de 10-11 ani, clasa a IV-a)

Image

Mentionam faptul ca aceasta impartire este orientativa, nivelul de cunostinte de limba engleza este la fel de important ca si varsta in momentul in care se face plasarea in grupa.

Aceasta propunere de curs vine in continuarea cursului Join Us in Englishland si urmareste, pe langa obiectivele enumerate anterior, si dezvoltarea unor abilitati mai complexe cum ar fi:

sa scrie corect in limba engleza respectand regulile de scriere si gramaticale specifice acestei limbi
sa inteleaga mesaje scrise si sa reactioneze verbal, non-verbal si chiar in scris la continutul lor
sa reactioneze spontan verbal, nonverbal si chiar in scris la texte scrise sau la indicatii verbale date in limba engleza
sa produca enunturi in scris sau verbal in limba engleza
sa interactioneze natural in limba engleza in situatii similare celor din viata de zi cu zi daca li se da un model pe care sa-l urmeze

Pe de alta parte, stim ca la aceasta varsta copiii sunt foarte usor de atras, dar si de demotivat daca o activitate este prea lunga sau prea dificila. De aceea, metoda noastra de lucru este una dinamica, interactiva si consta in alternarea activitatilor de recreere si divertisment care pun accent pe dezvoltarea exprimarii verbale si stimuleaza creativitatea (jocuri, dramatizari, vizionare film, cantece, povesti in imagini etc) cu activitati mai solicitante (scris, citit, exercitii de vocabular si gramatica etc) – care presupun lucrul la masa – astfel incat toti copiii sa dea randament maxim pe toata perioada cursului. De aceea, de cele mai multe ori reactia copiilor la sfarsitul cursului este “S-a terminat deja? Parca abia a inceput!”

La solicitarea dumneavoastra, putem pregati copiii pentru sustinerea examenelor Cambridge (YLE) sau pentru examenul de admitere in clasa a V-a pentru clasele intensive.

De asemenea, si cu aceasta grupa de varsta sarbatorim in stil englezesc toate evenimentele specifice spatiului in care se vorbeste limba engleza.

Detalii organizatorice
Durata unei sedinte: 90 minute
Frecventa: doua sedinte/ saptamana
Pret: 30 lei/sedinta

Important!
• Abonamentul lunar se calculeaza prin inmultirea numarului maxim de cursuri din luna cu pretul pe curs.
• Taxa se achita pana pe data de 15 a fiecarei luni pentru luna in curs la secretariatul scolii sau prin virament bancar.
• Toate materiale folosite in timpul cursului (mai putin manualele care se vor achita separat la inscriere) intra in taxa de curs.

Advertisements

About Pro Erudio

"Pro Erudio" School of English organizează cursuri de limbă engleză pentru copii de toate varstele si nivelurile de cunostinte, precum si cursuri de pregatire pentru examenele nationale (admitere clasa a V-a si a IX-a, Bacalaureat) si internationale (examene Cambridge, IELTS, TOEFL). Vă propunem cursuri antrenante de limba engleză în grupe formate din maxim 6 participanți pentru a eficientiza procesul de învățare. Cu sprijinul partenerilor nostri European Examinations Centre suntem centru de examinare pentru examenele Cambridge, iar prin parteneriatul cu Study Abroad Advising Centre sprijinim tinerii care doresc sa-si continue studiile in strainatate. Începând de anul acesta, vă oferim o gamă larga de cursuri in timpul saptamanii si chiar in weekend: cursuri de limba germana, cursuri de limba spaniola, cursuri de limba franceza, cursuri de dezvoltare personală prin teatru, cursuri de initiere in jocul de sah, ateliere de creatie etc. Pentru oferta completa de cursuri, va invitam sa vizitați site-ul nostru www.proerudio.ro.
This entry was posted in Courses and tagged , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s