Au inceput înscrierile la Pro Erudio School of English!

Image

Situata la doar cateva minute de Piata Unirii, Scoala de Limba Engleza “Pro Erudio” organizeaza cursuri de limba engleza asa cum aveti dumneavoastra nevoie.  Stim ca in lumea dinamica in care traim este nevoie de doua lucruri: comunicare si timp. Programul nostru flexibil si adaptat nevoilor dumneavoastra  va satisface ambele cerinte intr-un ambient englezesc si intr-o companie restransa (maxim 6 cursanti in grupa), astfel incat toata lumea sa se simta confortabil si progresul in invatarea limbii engleze sa fie accelerat. ImageMetoda folosita este una interactiva, bazata pe comunicare si folosind o varietate de materiale didactice moderne si eficiente: suport video/audio special conceput pentru invatarea limbii engleze la clasa, manuale de la edituri de prestigiu, marionete, povesti in imagini, jocuri didactice si dramatizari adaptate interesului si specificului dezvoltarii intelectuale si emotionale ale fiecarei grupe de varsta. Grupele de varsta carora ne adresam cu precadere sunt  formate din copii si tineri intre 4 si 24 de ani, cu orice nivel de limba engleza.

De asemenea, suntem parteneri ai Consiliului Britanic in Programul Addvantage pentru pregatirea copiilor in vederea sustinerii examenelor Cambridge, dar pregatim pentru orice tip de examen cu certificare internationala, cum ar fi IELTS si TOEFL. 

Inscrieti-va la un curs de limba engleza pana la data de 15 septembrie pentru a beneficia de un pachet promotional!

–        Testul de plasare gratuit
–        Primul curs gratuit cu titlu demonstrativ. Daca sunteti multumiti, veti reveni cu siguranta!
–        Un atelier “Weekend English” gratuit
–        Un curs de dezvoltare personala gratuit
–        Simulare de examen gratuita, la sediul nostru, inainte de inscrierea la examenele cu taxa
–        Posibilitatea de a alege intre:

  • O reducere de 10% aplicata taxei de curs pe parcursul intregului an
  • 50% reducere la orice “Curs de Vara 2014”

Pentru a afla mai multe informatii despre cursurile disponibile si atelierele “Weekend English”, dar si despre preturi si alte oferte, va invitam sa ne vizitati la www.proerudio.ro sau chiar la sediul nostru din Bld. George Cosbuc Nr. 69, Sector 5, Bucuresti, cu o programare in prealabil (telefon 0724 527 838 sau email office@proerudio.ro) pentru a ne asigura ca putem acorda toata atentia intalnirii cu dumneavoastra.

Image

Advertisements

About Pro Erudio

"Pro Erudio" School of English organizează cursuri de limbă engleză pentru copii de toate varstele si nivelurile de cunostinte, precum si cursuri de pregatire pentru examenele nationale (admitere clasa a V-a si a IX-a, Bacalaureat) si internationale (examene Cambridge, IELTS, TOEFL). Vă propunem cursuri antrenante de limba engleză în grupe formate din maxim 6 participanți pentru a eficientiza procesul de învățare. Cu sprijinul partenerilor nostri European Examinations Centre suntem centru de examinare pentru examenele Cambridge, iar prin parteneriatul cu Study Abroad Advising Centre sprijinim tinerii care doresc sa-si continue studiile in strainatate. Începând de anul acesta, vă oferim o gamă larga de cursuri in timpul saptamanii si chiar in weekend: cursuri de limba germana, cursuri de limba spaniola, cursuri de limba franceza, cursuri de dezvoltare personală prin teatru, cursuri de initiere in jocul de sah, ateliere de creatie etc. Pentru oferta completa de cursuri, va invitam sa vizitați site-ul nostru www.proerudio.ro.
This entry was posted in Courses and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s