Concurs de Debut Literar

Asociaţia Catalist şi UniCredit Ţiriac Bank au dat startul înscrierilor la cea de-a șasea ediţie a Concursului de Debut Literar UniCredit. Concursul este destinat autorilor români care nu şi-au mai publicat lucrările în volum până în prezent oferindu-le acestora şansa de a-şi vedea creaţiile literare pe rafturile librăriilor.

ImageAnul acesta, perioada de înscrieri se încheie pe data de 13 mai, iar festivitatea de premiere, care va avea loc în iunie, va desemna câştigătorii celor 3 categorii de concurs: roman, proză scurtă şi poezie.

Manuscrisele înscrise la cea de-a șasea ediție vor fi evaluate de către personalităţi din domeniul literar şi academic. Juriul de anul acesta va fi format din: Marin Mălaicu-Hondrari (poet, prozator, traducător, organizatorul festivalului anual Poezia e la Bistrița)Marius Chivu (critic literar, redactor-editor Dilema Veche şi Dilematica) și Liviu Papadima (Conferenţiar, Doctor în Filologie, decan al Facultăţii de Litere, Universitatea din Bucureşti).

Pentru mai multe informații despre regulament, accesați acest link.

Advertisements

About Pro Erudio

"Pro Erudio" School of English organizează cursuri de limbă engleză pentru copii de toate varstele si nivelurile de cunostinte, precum si cursuri de pregatire pentru examenele nationale (admitere clasa a V-a si a IX-a, Bacalaureat) si internationale (examene Cambridge, IELTS, TOEFL). Vă propunem cursuri antrenante de limba engleză în grupe formate din maxim 6 participanți pentru a eficientiza procesul de învățare. Cu sprijinul partenerilor nostri European Examinations Centre suntem centru de examinare pentru examenele Cambridge, iar prin parteneriatul cu Study Abroad Advising Centre sprijinim tinerii care doresc sa-si continue studiile in strainatate. Începând de anul acesta, vă oferim o gamă larga de cursuri in timpul saptamanii si chiar in weekend: cursuri de limba germana, cursuri de limba spaniola, cursuri de limba franceza, cursuri de dezvoltare personală prin teatru, cursuri de initiere in jocul de sah, ateliere de creatie etc. Pentru oferta completa de cursuri, va invitam sa vizitați site-ul nostru www.proerudio.ro.
This entry was posted in Events and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s