Astra Film Junior la Institutul Francez!

ASTRA FILM JUNIOR este singurul program de educaţie vizuală prin film documentar din România dedicat copiilor şi adolescenţilor. Până în prezent, la Festivalul Astra Film Junior au participat zeci de mii de elevi devenind una dintre cele mai de amploare activităţi educaţionale extraşcolare din țară.

afis_AF Junior On Tour_BUCURESTI.curbe

Ediţia ASTRA FILM JUNIOR care pleacă în turneu național are ca temă APA şi aduce noi dimensiuni educative faţă de ediţiile precedente. Pe lângă educaţie vizuală, cinematografică şi culturală, la Astra Film Junior ON TOUR, elevii vor avea parte şi de educaţie ecologică prin filmul documentar. Participanţii vor dobândi noţiuni primare privind interacţiunea oamenilor cu mediul şi despre cum apar şi cum pot fi rezolvate problemele legate de APĂ la nivel global. Anul 2013 este declarat de UNESCO Anul Internațional al Cooperării în Domeniul Apei, apa fiind o sursă deosebit de importantă.

Așadar, toți cei care sunt interesați de a participa sunt rugați să trimită un e-mail la adresa anna.marquer-passicot@institutfrancais-roumanie.com pentru a-și rezerva gratuit un loc în cadrul activităților, precum teatru sau ateliere de limba franceză, ce vor avea loc. Pentru mai multe detalii, accesați acest link.

About Pro Erudio

"Pro Erudio" School of English organizează cursuri de limbă engleză pentru copii de toate varstele si nivelurile de cunostinte, precum si cursuri de pregatire pentru examenele nationale (admitere clasa a V-a si a IX-a, Bacalaureat) si internationale (examene Cambridge, IELTS, TOEFL). Vă propunem cursuri antrenante de limba engleză în grupe formate din maxim 6 participanți pentru a eficientiza procesul de învățare. Cu sprijinul partenerilor nostri European Examinations Centre suntem centru de examinare pentru examenele Cambridge, iar prin parteneriatul cu Study Abroad Advising Centre sprijinim tinerii care doresc sa-si continue studiile in strainatate. Începând de anul acesta, vă oferim o gamă larga de cursuri in timpul saptamanii si chiar in weekend: cursuri de limba germana, cursuri de limba spaniola, cursuri de limba franceza, cursuri de dezvoltare personală prin teatru, cursuri de initiere in jocul de sah, ateliere de creatie etc. Pentru oferta completa de cursuri, va invitam sa vizitați site-ul nostru www.proerudio.ro.
This entry was posted in Events, Travel & leisure and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a comment